Omega Detox System

Er zijn heel veel redenen waarom je het ontgiftingssysteem zou moeten inzetten, we noemen er een paar

Kortom, als je signalen krijgt dat je lijf moeite heeft met de situatie van elke dag.
Uiteraard geldt in alle gevallen: Het Omega Detox ontgiftingssysteem dient als ondersteuning, niet als vervanging van medische oplossingen.
Bij twijfel: niet te lang wachten en gewoon je huisarts bezoeken!

Werking
Je plaatst je voeten in een aangenaam, warm voetbad. Aan het water zijn geleidingszouten toegevoegd.
Het ontgiftingsproces wordt op gang gebracht en de afvalstoffen verlaten je lichaam en hechten zich aan het water.

Je zult merken dat, zeker na een paar behandelingen, je lichaam gaat reageren. Je energie komt terug en je lijf komt beter in balans.

De belangrijkste reden om het Omega Detox systeem in te zetten is dat het een snelle, effectieve en niet-ingrijpende manier is om het bio-energetische veld van het lichaam te stimuleren en te balanceren. Hierdoor functioneren de organen beter en zorgt het voor auto-detoxificatie.

Hoe werkt de Omege Detox
De Omege detox werkt middels een elektrolyseproces. In een aangenaam ontspannend, warm, voetenbad worden twee electroden verbonden met een besturingssysteem en aangesloten op een zwak electriciteitsstroompje. Om de geleiding op gang te brengen wordt speciaal zout aan het water toegevoegd. Het besturingssysteem geeft aan wanneer de optimale mix is bereikt. Parallel begint het electrolyseproces. De in het water vrijgekomen ionen hechten zich aan de huidporiƫn en depolariseren de cellen van de haarvaten. Afvalstoffen kunnen zich daardoor hechten aan de ionen en het lichaam verlaten. Dit proces herhaalt zich gedurende de hele behandeling.

detoxkleuring