Voedingssupplementen Bestellen

Geachte klant wij hebben voor u een leverancier gevonden die bereid is om u van dienst te zijn om Uw voedingssupplementen aan u te versturen. Dit onder de volgende condities.

U ontvangt 10% korting op Uw bestelling, bij Vitaalhuis Mulder de leverancier van de beste voedingssupplementen. wij geloven dat ondersteuning in de dagelijkse voeding een belangrijke rol speelt in het welzijn en gezondheid van mensen. Wij vinden dat iedereen het recht heeft op een gezond leven en optimaal welzijn. Daarbij willen wij helpen iedereen toegang te bieden tot de beste natuurlijke ondersteunende gezondheidsproducten. In de selectie van de leverancier zijn wij kritisch op de werkzaamheid van de producten. Zo zuiver mogelijk en daarmee zo goed mogelijke opneembaarheid zijn de aspecten waar wij op letten in ons assortiment.

Bij de bestelling wordt de factuur meegezonden in de doos zodat u als klant achteraf kunt betalen. De verzendkosten bedragen 5 euro bij een bestelling, bij bestellingen lager dan 35 euro. Bestellingen boven 35 euro zijn dus verzendkostenvrij. Vrijwel alle reguliere merken zijn hier verkrijgbaar, mocht er een merk niet tussen zitten kunnen zij dit voor u verzorgen, mits in Nederland is toe gelaten.

U kunt telefonisch bestellen onder telefoonnummer: 0516-523224.  U dient bij het bestellen de volgende code op te geven 4540 met vermelding van onze naam, van Leeuwenkamp praktijk voor Additieve Geneeswijzen om van de voordelen van de korting te kunnen genieten.

Wij hopen dat u met deze korting  een extra stukje service te kunnen bieden.

Mocht U toch vragen hebben kunt u met ons contact opnemen, op ons gebruikelijke telefoonnummer.