Entiteiten

De aanwezigheid van entiteiten kun je op verschillende manieren waarnemen.
Voorbeelden: apparatuur kan aan en uitgaan, voorwerpen kunnen zich verplaatsen, je kunt ze zien of ruiken. Je kunt luchtverplaatsing voelen, het koud krijgen, een zucht of klopgeluiden horen.
Aan onderstaande klachten kun je ook herkennen dat je “bezoek” hebt.

Entiteiten hebben hun leven hier op aarde geleefd. Sommige zielen zijn zo plotseling uit het leven gerukt, dat ze niet weten waar ze naartoe moeten. Vaak hebben ze het gevoel dat ze nog iets moeten afmaken op aarde of dat ze nog iets moeten goedmaken met mensen waar ze van hebben gehouden. Het kan ook zijn dat ze het leven niet willen loslaten.

Entiteiten zijn op foto’s te zien als orbs. Dit zijn lichtbollen. Aan de kleur van de orb kun je zien of de entiteit zuiver is of niet. Hoe lichter de kleur, hoe positiever. Hoe donkerder, hoe negatiever.

orbs-many1207grasorbs

Het kan ook zijn dat je een menselijke vorm ziet, maar dan wel op een doorschijnende manier. Soms kun je zelfs gelaatstrekken herkennen of details van een lichaam en kleding.

Er zijn ook plaaggeesten die zich kenbaar door middel van geluid. Voetstappen en kloppen op ramen en deuren. Ze willen je bang maken of ze vragen gewoon op een negatieve manier om aandacht.

Het kan zo zijn, dat je, ook al ben je alleen, iemands aanwezigheid voelt.
In extreme gevallen kun je een aai over je arm, een hand op je schouder voelen of een briesje om je heen.