BioWave

Steeds meer mensen voelen zich verantwoordelijk voor hun eigen gezondheid en willen gezonder leven. De BioWave (ook wel zapper genoemd) is hiervoor het ideale hulpmiddel. Het is een apparaatje waarmee parasieten, virussen en bacteriƫn effectief bestreden worden door middel van elektrische trillingen.

De BioWave werkt onder meer bij griep, verkoudheid en pijn. Het activeert uw immuunsysteem en verbetert de eigenschappen van uw bloed. Daarnaast wordt de kans op het ontstaan van chronische aandoeningen verminderd. Met speciale chipkaarten kan ik een groot aantal aandoeningen, zoals astma en diabetes behandelen. Ook helpt de BioWave bij afvallen en stoppen met roken.

Het gebruik van de BioWave vervangt geen behandeling van een therapeut of arts.

Het apparaat is ook te koop bij ons en met de nodige instructie kunt u ook zelf aan de slag. De chipkaarten zijn los te bestellen, afhankelijk van de aandoening waarvoor u het apparaat wilt gebruiken.

Chipkaarten prijs op aanvraag.

Beginnersset, prijs op aanvaag

Chipkaarten

Er zijn speciale chipkaarten ontwikkeld voor diverse aandoeningen. Deze bevatten frequenties van micro-organismen die bij een bepaalde ziekte actief zijn.

De volgende chipkaarten zijn bij ons verkrijgbaar als uitbreiding van de standaard mogelijkheden: Afvallen (Slimcard), Stoppen met roken, Astma, Bio regeneratie, Bloedverbetering, Borreliose, Candida, Concentratie, Diabetes, Herpes simplex, Immuunsysteem, KNO (keel/neus/oren), Lever, Menstruatie- en blaasklachten, Migraine, Ontgifting/detox.