Anti-Straling Sticker

De anti-straling sticker biedt bescherming tegen belastende straling. De bescherming is gebaseerd op een technologie die al 46 jaar bestaat. Het wordt onder andere gebruikt in een MRI scan, zodat je niet verbrand door de hoeveelheid straling.
Het product is gepatenteerd en diverse malen wetenschappelijk getest door bekende instanties in Duitsland, Frankrijk en Engeland.
Het product bestaat uit een twaalftal antennes die de elektromagnetische golven oppakken en identieke tegengolven produceren. Deze tegengolven neutraliseren de elektromagnetisch vervuilende golven. Denk hierbij aan twee golven die tegen elkaar slaan en hun kracht verliezen. Door deze technologie ondervindt het lichaam nauwelijks meer last van de straling.
Voor welke apparaten kan het worden gebruikt?
Het product biedt bescherming tegen elektromagnetische straling van o.a. televisie, pc, wifi, magnetron, navigatie en wekkerradio.
Plak de sticker op de achterkant van uw mobiel of draadloze telefoontoestel, bij de overige apparaten aan de voorkant plakken. Op deze manier geniet u bescherming tegen schadelijke straling.

Woud_van_Masten

Artsen vragen aandacht voor stralings risico’s DEN HAAG – De politiek en de gezondheidszorg moeten maatregelen nemen om de blootstelling aan elektromagnetische velden te verminderen. Die oproep doen vijftig Nederlandse artsen. Zij ondertekenden een appel van het Nationaal Platform Stralingsrisico’s. Het platform wil het publiek bewust maken van de vermeende gezondheidsrisico’s van mobiele telefoons en andere apparaten.

Volgens de ondertekenaars is sprake van een algemene toename van chronische aandoeningen, zoals chronische hoofdpijn, moeheid en slaapstoornissen. Zij brengen dat in verband met „de explosieve toename van stralingsbelasting in de leefomgeving”, onder meer via mobiele telefoons, zendinstallaties en elektrische huishoudelijke apparatuur.
De Gezondheidsraad stelde in een rapport dat niet de daadwerkelijke straling van mobiele telefoons en andere apparatuur, maar de veronderstelling eraan te worden blootgesteld leidt tot gezondheidsklachten. De Gezondheidsraad adviseert parlement en regering over wetenschappelijke vraagstukken op het gebied van de volksgezondheid.
BRON: De Telegraaf

plaatje stickerTe bestellen bij ons.
Prijs op aanvraag.

straling